Aero Park Keramas

Toen Damiën op vakantie naar Bali was wilde mijn moeder hem graag allemaal bijzondere dingen laten zien en meemaken. Hij heeft het fantastisch gehad. Zo bezocht hij Monkey Forest, ging dolfijnen spotten in Lovina en bezocht verschillende tempels. Om de vakantie af te sluiten nam mijn moeder hem mee naar Aero Park Keramas. Een restaurant gebouwd in een oud vliegtuig.

Aero park Keramas

Inhoudsopgave

Eten in een vliegtuig

Het is moeilijk voor te stellen hoe ze een restaurant kunnen maken in een vliegtuig. Zeker voor een kind is dit een bijzondere belevenis. De bestaande vliegtuigstoelen zijn uit het vliegtuig gehaald en vervangen door tafeltjes en stoelen waar je aan kunt eten. De keuken is beneden, buiten het vliegtuig.

Je gaat met een trap naar boven, het vliegtuig in. Voor mensen die slecht ter been of rolstoelafhankelijk zijn is dit dus niet of nauwelijks te doen. Wat een erg leuke toevoeging is: je kunt op de vleugel staan en in de cockpit zitten. Het levert hartstikke leuke foto`s op! Het is de moeite waard om te wachten tot het donker wordt. Dan gaan er namelijk allemaal lampjes aan en ziet het er erg gezellig uit.

Aero park

Aero Park Keramas menu

Op het menu staan verschillende gerechten. De prijs ligt iets hoger dan je gewend bent voor Bali maar is voor Westerse begrippen nog steeds niet te duur. Mijn moeder had bijvoorbeeld een biefstuk met pepersaus en Damiën nam een hamburger. In totaal moest er voor de hele avond (inclusief drankjes) €35 betaald worden. Ze waren ongeveer drie uurtjes in het restaurant. Het eten was erg goed en zeker voor herhaling vatbaar.

Op de website van Aero Park Keramas kun je het volledige menu bekijken. Er staan geen prijzen bij, dat is wel jammer, maar ik denk dat je het dus kunt vergelijken met Nederland qua prijs. Er staan vele verschillende gerechten op. Je kunt bijvoorbeeld kreeft bestellen, maar er staan ook pizza`s en hamburgers op het menu. Ook staan er heerlijke Indonesische gerechten op de kaart en is er een klein kindermenu.

Online kun je een tafel reserveren. Ik zou het wel aanraden om te reserveren. Het is een bijzonder restaurant dat zeker het bezoeken waard is en het zou jammer zijn als het vol zit op de door jouw gewenste dag.

Vlog over Bali

In Damiën zijn laatste vlog neemt hij je mee naar Aero Park Keramas. Dit is tevens de afsluiting van zijn vakantie. Hij heeft het echt fantastisch naar zijn zin gehad en heeft al gezegd dat hij in de toekomst graag een keertje terug wil gaan. Het heeft veel indruk op hem gemaakt.

Vergeet niet zijn vlog een like te geven. Een reactie zou hij zeker ook leuk vinden. 😉

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Aero Park Keramas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *