Damiën naar Bali

Het is alweer een dikke week geleden maar Damiën is dus alweer thuis van zijn vakantie naar Bali. Hij heeft echt gigantisch Genoten (met hoofdletter G) en hij heeft, samen met oma, veel foto`s en filmpjes gemaakt. Op zijn eigen YouTube kanaal deelt hij zijn vlogs van Bali. De eerste staat nu online en die delen we graag met je.

Een paar dagen thuis

Damiën zou maar een paar dagen thuis zijn. Daarna zou hij weer vertrekken voor 2 weken. Dit keer om intern te gaan bij het kinderrevalidatiecentrum. We waren van plan om er een gezellige week van te maken, maar helaas kwam Daelyn in het ziekenhuis terecht en liepen de plannen dus een beetje anders. Damiën was er echt enorm van geschrokken vertelde hij later. Wij allemaal trouwens. Gelukkig gaat het inmiddels weer een stuk beter met Daelyn. Wel moet ze nog rustig aan doen.

Lees ook: bezienswaardigheden van Bali

Bali tempel

Bali is fantastisch

Damiën was er vrijwel direct over uit: Bali is fantastisch. Hij wil heel graag gaan sparen en dan weer terug gaan. Er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken en te zien. Ook heeft het bezoek aan het weeshuis diepe indruk op hem gemaakt.

Het is natuurlijk lastig om al dat filmmateriaal van hem in 1 video te proppen. Hij heeft dus besloten om er meerdere video`s van te maken. In zijn eerste video zie je dat hij net op Bali is aangekomen en dat hij een prachtige tempel, rijstvelden, watervallen en de olifantengrot bezoekt.

Kijk zeker even naar zijn video en vergeet niet om hem een like te geven. Een leuke reactie zou hij ook erg leuk vinden. Het zou helemaal tof zijn als jij je zou abonneren op zijn kanaal, dan hoef je geen (Bali) video meer te missen. Bovendien kan hij bij 100 abonnees zijn naam van het YouTube kanaal veranderen in een meer persoonlijke naam en dat is toch wel zijn doel van dit jaar. 😉

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Damiën naar Bali”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *