Bali Swing: een fotoshoot die de moeite waard is!

Bali Swing Heaven - bezienswaardigheden Bali

Damiën ging jaren geleden met zijn oma op vakantie naar het mooie Bali. Vele enthousiaste verhalen volgden en zo werd ook Daelyn steeds enthousiaster om Bali te bezoeken met haar oma. Dit jaar was het dan zover en in de meivakantie vloog onze jongedame met haar gevulde koffer naar Bali voor een bijzondere rondreis. Ze deelt graag haar favoriete activiteit van haar vakantie met je: De Bali Swing fotoshoot.

Inhoudsopgave

Bali Swing: de fotoshoot met prachtige jurken en schommels

Natuurlijk bezocht Daelyn enkele plekken die Damiën ook had bezocht, denk aan de Big Garden Corner en het 3D museum. Maar ook dolfijnen spotten in Lovina mocht deze vakantie niet ontbreken. De chauffeur had echter een leuke suggestie toen mam en Daelyn van A naar B reisden: is een fotoshoot niks voor Daelyn? Het was haar niet direct duidelijk om wat voor een fotoshoot het nou precies ging, maar de chauffeur was enthousiast dus ze besloot te gaan kijken.

Bali Swing

Kies een mooie jurk uit en neem plaats op de schommels

Bali Swing Heaven bleek een mooie locatie in de bergen te zijn. Daelyn mocht een jurk uitzoeken die ze tijdens de shoot zou dragen. Ze koos voor een mooie rode jurk. En toen kon de pret beginnen. Ze mocht plaatsnemen op een grote rots, op een hoge trap en op verschillende schommels. De foto`s werden door de fotograaf nog bewerkt wat zorgde voor een prachtig eindresultaat. Daelyn vond dit echt het allerleukste wat ze op Bali gedaan heeft.

Bali Swing ook voor gezinnen

Leuk om te vermelden: die jurk is geen verplichting en je kunt deze fotoshoot op de schommels ook als stelletje of als gezin doen.

Er zijn verschillende mooie activiteiten die je kunt doen op Bali. Op mijn blog kun je een mooi overzicht vinden van bezienswaardigheden in Bali. Ik raad je zeker aan om deze te lezen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *