Barf Buddies

Nieuw van Crate Creatures zijn de Barf Buddies. Kinderen kunnen de mond van hun Barf Buddies volstoppen met slijm om vervolgens aan de staart te trekken. Het slijm wordt dan uitgespuugd. De Crate Creatures vielen hier goed in de smaak, slijm is ook iets wat bij mijn kinderen de aandacht trekt. Damiën vond het dan ook hartstikke leuk om een Barf Buddy te mogen reviewen.

Slijm Speelgoed

Deze Barf Buddies worden geleverd met slijm. In elk bakje slijm kun je 3 Puke Pals vinden. Hoe komen ze erop, denk ik dan. De kinderen vinden de namen alleen al hilarisch en kunnen niet wachten om te kijken hoe dit werkt. Momenteel zijn er 6 verschillende Barf Buddies verkrijgbaar: Skitter, Gulp, Matey, Grumble, Perch en Crunch. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De adviesverkoopprijs is €9,99 per stuk.

Crate Creatures Barf Buddies

Barf Buddies review

Damiën en Daelyn waren beide nieuwsgierig naar deze Barf Buddies. Wat doen ze? Hoe voelt het slijm? Ik was vooral een beetje bang dat het slijm overal aan vast zou plakken.

In het doosje vind je een Barf Buddy en een gesloten doosje met slijm waar de 3 Puke Pals al inzitten. Het doosje trek je open en het slijm giet je in de mond van je Barf Buddy. Vervolgens trek je aan de staart waardoor je Barf Buddy de slijm uitspuugt. De bedoeling is dat het slijm overal ligt/plakt natuurlijk.

Lees ook: Glam Goo slijm

Barf Buddies Review

De kinderen moesten best hard aan de staart trekken om de mond open te laten gaan. Het slijm springt dan omhoog en plakt aan de neus en mond van de Barf Buddy vast. Het gaat er vrij makkelijk van af. Het slijm is een behoorlijk vaste massa en je zult dus niet zo snel hier en daar stukjes terugvinden. Er zit een dekseltje bij de Barf Buddy zodat je deze op het bakje (in de mond) kunt doen als je klaar bent met spelen. Zo droogt je slijm niet uit.

De kinderen vinden dit soort dingen natuurlijk hilarisch en zijn er best een tijdje mee bezig geweest. Slijm er weer in, spelen met de Puke Pals om vervolgens aan de staart te trekken waardoor het slijm weer uit de bek van de Barf Buddy vloog. Ik denk dat dit soort dingetjes het prima doet als cadeautje voor een kinderfeestje.

Wij hebben de Barf Buddy ter review opgestuurd gekregen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *