Dierendag knutselen

Het is 4 oktober en dat betekent dat het Dierendag is. Vroeger was ik er actiever in dan nu moet ik eerlijk bekennen. Nu is het praktisch elke dag dierendag voor de hondjes. šŸ˜‰ Ook iets leuks voor Dierendag knutselen kan het hele jaar door. Ik heb een aantal toffe DIY`s voor je op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

Vogeltaart maken

De vogeltaart blijft een eye-catcher voor de winterse periode. Ik vind het nog steeds leuk om hem te maken en decoreren. En de vogeltjes zijn nog steeds blij als ik hem buiten in de tuin zet. šŸ˜‰

Snuffelmat voor honden

Een dikke twee jaar geleden maakte ik een snuffelmat voor honden. Ik had geen idee dat de video die ik destijds opnam zo goed bekeken zou worden. Op dit moment is hij al ruim 36.000 keer bekeken! Best iets om trots op te zijn.

Hondenkoekjes maken

Anne-Marie heeft een recept voor hondenkoekjes online staan. Op heel eenvoudige wijze en met maar weinig ingrediƫnten maak je zelf in een handomdraai ruim 50 koekjes voor je hond. Als dat geen feestje is!

Kattenkasteel maken

Daisy maakte dit geweldige kattenkasteel van een bloembak van de Action. Het is dat ik geen katten heb want ik vind het er wel heel erg gezellig uitzien. Met de winterperiode voor de deur kun je zelfs de kleuren van de kussentjes nog aanpassen. Misschien is het zelfs wel een leuk idee voor onze Max bedenk ik me nu…

Kattenkrabpaal maken

Nog meer leuks voor de katten! Grace maakte zelf een krabpaal voor haar prachtige kittens. En het was ook nog eens lekker low budget. Voor ongeveer ā‚¬10 was ze klaar. De complete beschrijving vind je op haar site.

Kauwspeelgoed voor knaagdieren

Daniƫlle maakte kauwspeelgoed voor knaagdieren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee had dat knaagdieren dit interessant zouden vinden maar het ziet er in elk geval hartstikke fleurig uit. Op de site van Daniƫlle vind je een uitgebreide beschrijving.

Hondenmand

Wat een mooie hond is die Wiebe zeg! En wat een geluk dat hij zo`n creatief baasje als Stephanie heeft. Ze maakte deze hondenmand van een pallet voor hem zodat hij lekker relaxt kan genieten van alles om hem heen.

Kattenspeeltjes maken

Rosanne ging aan de slag voor haar katten. Ze maakte een drietal kattenspeeltjes waar haar katten Lola en James zich mee konden vermaken. Hoe ze deze speeltjes maakte lees je op haar website.

Knutsel jij wel eens iets leuks voor je huisdieren?

 

Dierendag knutselen

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *