Even bijkletsen

De kinderen zijn weer naar school en dat betekent weer een leeg huis. Ik heb het echt prima naar mijn zin gehad in de vakantie en we hebben het erg leuk gehad. Maar de laatste week merkte ik ook dat iedereen weer toe was aan het normale ritme. In dit blogje klets ik je even bij. Over de zomervakantie, over mijn website die ik een tikkeltje verwaarloosd heb voor mijn gevoel en over wat er de komende periode allemaal gebeuren gaat.

Inhoudsopgave

De zomervakantie

We hebben heel veel en heel weinig gedaan in de vakantie. Ik was van plan om lekker door te schrijven en allemaal artikelen te delen over alles wat we gedaan en niet gedaan hebben, maar daar kwam niks van terecht. De laptop heeft amper aan gestaan en af en toe moest ik er echt het stof vanaf vegen. Er zijn ook maar 6 artikelen online gekomen terwijl ik eigenlijk toch wel richting de 20 gepland had.

Maar goed. We zijn naar de Efteling geweest, hebben het heerlijk gehad in Vakantiepark Hunzedal en hebben daar nog leuke uitjes gemaakt die ik zeker nog met je ga delen de komende weken en Dave had natuurlijk de operatie aan de elleboog. Omdat hij met rechts dus echt niks meer kon (en mocht) na de operatie kwam echt alles even op mijn schouders terecht qua huishouding en verzorging.

Naar school

De kinderen zijn allemaal gestart met school deze week. Daelyn zit natuurlijk nog op de basisschool, Landon is dinsdag gestart met de peuterspeelzaal en DamiĆ«n zit nu in de brugklas. Ze waren er ook echt allemaal aan toe. Ik heb nog gevraagd of ze mij misschien erg vervelend vonden, maar dat was niet het geval. šŸ˜‰ Ze misten hun vrienden, het normale ritme en de drukte van het schoolse leven. Zes weken vinden ze gewoon echt te lang. “Doe mij maar vier weken zomervakantie en dan een weekje extra met de herfstvakantie en carnavalsvakantie.” zei DamiĆ«n. Ik moet hem daar wel een beetje gelijk in geven. Zou ik zelf ook fijner vinden.

Maar ze zijn dus allemaal goed gestart. Ze hebben wel wat moeite met uit bed komen in de ochtend maar komen vrolijk en vol verhalen terug van school. Ook Damiƫn heeft een fijne eerste indruk van zijn nieuwe school. En direct al op dag 1 nieuwe vrienden gemaakt. Kijk, dat is helemaal fantastisch.

En mijn blog dan?

Ja, die heb ik voor mijn gevoel echt een beetje verwaarloosd in de vakantie. Normaal gesproken heb ik vaste momenten in de week waarop ik aan mijn website werk, maar met drie kinderen en een man thuis kan ik daar gewoon geen rust voor vinden. De ene wil een spelletje doen, de ander wil een cake bakken, misschien moeten we even naar de paardjes lopen bij de boer en voordat ik het in de gaten had was het al 10 uur in de avond en was de dag voorbij. Ze zeggen het wel eens: time flies when you are having fun en dat is echt zo.

Maar ik ga nu dus langzaamaan weer wat doen. Ik heb helaas nog vele afspraken staan de komende weken, dus ik hoop toch minimaal 1 keer per week even te kunnen gaan zitten en minimaal 1 blog te kunnen schrijven over onze vakantie en de leuke dingen die we gedaan hebben. Ook heb je nog een aantal Bali-blogs tegoed van Damiƫn zijn Bali-vakantie. En dan tegen de tijd dat het herfstvakantie is, hoop ik weer helemaal up to date te zijn.

Hoe was jouw vakantie?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *