Gratis baby en zwangerschap cadeaudozen

Cadeautjes, cadeautjes, wij Nederlanders zijn er gek op. Cadeautjes kunnen natuurlijk op elk moment, maar op bepaalde momenten in je leven mag je iets extra verwend worden en in het zonnetje gezet worden. Zoals na de geboorte van je kindje. Ik zet een aantal gratis baby en zwangerschap cadeaudozen voor voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Jan Linders cadeaupakket

Ik doe mijn boodschappen geregeld bij de Jan Linders en deel dan ook wel eens een shoplog. Tijdens het boodschappen doen zag ik dat je bij Jan Linders een gratis cadeaupakket kunt aanvragen vol met boodschappen. Allemaal handige dingetjes die je zeker in het begin goed kunt gebruiken. Het bewaardoosje met de lepeltjes gebruiken we hier nog steeds echt heel vaak. Het zit standaard in de luiertas als we een dagje uitgaan. Hier kun je zien wat er allemaal in mijn pakket zat en hoe je deze cadeaudoos boordevol boodschappen kunt aanvragen.

Kiekeboebox van de Plus

Bij de Plus krijg je de KiekeboeBox, Ook deze zit vol met handige boodschappen en vraag je gemakkelijk aan. Wat er in deze gratis babydoos met een waarde van €40 zat, lees je in mijn babydoos unboxing.

Jumbo babydoos

Sinds 2017 kun je ook bij de Jumbo een gratis cadeaudoos ophalen. Ik heb hem dus nooit gehad, maar collegablogger Nicole wel. Wat er allemaal in deze doos zit kun je zien in haar unboxing hier beneden.

Lees ook: Cake smash fotoshoot

De Blije Doos

Eigenlijk is dit pakket een musthave voor elke aanstaande moeder. Na inschrijving krijg je een uitnodiging om ( tijdens je zwangerschap ) deze doos gratis af te halen. Daarna ontvang je het magazine Wij 5 keer per jaar thuis en krijg je de special als je kindje 1 jaar geworden is. Bovendien kun je na de bevalling een gratis mutsje met naam voor je kindje aanvragen. Hier kun je de Blije Doos aanvragen.

Ouders van Nu

Twee vliegen in 1 klap? Vraag dan de Ouders van Nu cadeaudozen aan. De ene krijg je tijdens je zwangerschap, de andere na je bevalling. Niet te lang wachten, de Zwangerbox dien je voor de 8e maand aan te vragen, de Babybox voordat je kleine 6 maanden oud is. Vraag hier de Ouders van Nu cadeaudozen aan.

Kruidvat

Met de gratis Kruidvat voordeelkaart kun je tijdens je zwangerschap een shopper met leuke Kruidvat babyspullen aanvragen. In deze tas vind je onder andere luiers, billendoekjes en wasgel. Hier vraag je de Kruidvat Cadeaudoos aan.

Stichting Babyspullen

Heb je het financieel zwaar en weet je niet hoe je de spulletje voor je kindje bij elkaar moet krijgen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een gratis babypakket van Stichting Babyspullen. Je kunt dan 2 dozen ontvangen: in de eerste doos zitten onder andere kleding en spulletjes voor de eerste 6 maanden ( kledingmaat 50/56 tot en met 68 ) en in de tweede doos vind je kleding en spulletjes voor je baby tot ongeveer anderhalf jaar ( kledingmaat 74 tot en met 92/98 )

Ken jij nog gratis cadeaudozen die ontbreken in dit rijtje? Laat het me weten in de reacties!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *