Hatchibabies

Als je mij volgt op mijn social media kanalen dan heb je waarschijnlijk vorige week woensdag een foto voorbij zien komen van mij en de kinderen. We gingen op reis naar Amsterdam. Vanuit Limburg is dat nog wel een stukje rijden. We besloten met de trein te gaan om vervolgens de metro te pakken naar restaurant de Tulp op het Marie Heinekenplein. Daar mochten we verzamelen voor een heel bijzonder evenement. We gingen kennis maken met de nieuwste telgen van de Hatchimals-familie: de Hatchibabies.

Inhoudsopgave

Hatchimals

De Hatchimals heb je op mijn site al voorbij zien komen. Twee jaar geleden kwam de eerste Hatchimal uit en dat bleek een daverend succes te zijn. Binnen no-time was hij overal uitverkocht! Dit interactieve beestje kun je uit het ei laten komen en vervolgens verzorgen en knuffelen. Daar reageert hij op. Hij zingt, danst en speelt met je.

Naast de grote Hatchimals kun je de collEGGtibles verzamelen, dit zijn kleine Hatchimals. Er zijn verschillende sets en speelsets verkrijgbaar. Er zijn vele verschillende diertjes. Heb je ze dubbel, dan kun je ze met een andere verzamelaar ruilen.

meisje-Djamilla

Meisje Djamilla

Vorige week gingen wij dus naar Amsterdam. Op dit event mochten wij kennis maken met de Hatchibabies. Het was echt reuze-spannend voor de kinderen om hier naar toe te gaan. Niemand minder dan Meisje Djamilla was namelijk hierbij aanwezig. Deze YouTube-ster wordt fanatiek gevolgd door Daelyn dus een ontmoeting met haar idool was fantastisch. Ze telde de dagen af tot we konden gaan.

Meisje Djamilla is echt hartstikke aardig. Ze nam echt de tijd voor de aanwezige kinderen, ging met ze op de foto, gaf ze een knuffel, nam de tijd om met ze te praten en handtekeningen te zetten en vertelde ( niet geheel onbelangrijk ) enthousiast over de Hatchibabies.

Vervolgens mochten de kinderen hun eigen vlog opnemen en spelen met de spulletjes die er lagen. Ook mochten ze op zoek gaan naar de verstopte collEGGtibles, konden zich laten smincken en waren er lekkere hapjes en drankjes. Ze kwamen ogen te kort!

Hatchimals 2018

De nieuwste Hatchimal ( en must-have) voor dit jaar zijn dus de Hatchibabies. Je weet van tevoren niet of je een jongen of een meisje gaat krijgen. Hartstikke spannend dus!

Vanaf het moment dat je het ei activeert (draaien aan het knopje aan de onderkant van het ei) gaat het uitbroeden beginnen. Dit duurt ongeveer een half uurtje.

Als je het ei knuffelt en aait dan wiebelt het. Je Hatchibaby is dan enthousiast en wil niks liever dan uit het ei komen om je te ontmoeten. Door het ei heen kun je de kleur van de ogen zien. Op een bijgeleverd spiekbriefje kun je zien wat deze kleur betekent. Is hij moe? Of heeft hij het koud?

Langzaam breekt het ei open. Je kunt je Hatchibaby dan helpen uit het ei te komen door de losse stukjes van het ei eraf te trekken.

De kinderen hebben er een filmpje van opgenomen. Eentje is op het kanaal van Damiën gekomen en eentje op het kanaal van Daelyn. Beiden zijn verschillend en echt hilarisch om te zien.

De gesprekken die ze voeren over ‘hun’ baby, de gezichtjes als ze geluidjes uit het ei horen komen en het enthousiasme als het ei uitkomt. Fantastisch gewoon. Zeker even kijken als je tijd hebt en vergeet niet een blauw duimpje omhoog te doen en je te abonneren op hun kanalen. 😉

Wat kun je met de Hatchibabies?

Als je Hatchibaby is uitgekomen dan vind je in het ei nog 5 accessoires. Ik kon er maar 4 ontdekken. Een flesje, een rammelaar, een knuffeltje en een borsteltje. Later vond ik uit dat de blauwe ring die in het ei zit een babystoel is. Dit is dus accessoire nummer 5.

Ook de onderkant van het ei moet je bewaren. Dit is de slaapplek van je Hatchibaby maar tevens ook de time-out hoek als hij stout is. 😉 Aan de binnenkant van het ei zie je vleugeltjes en voetjes afgedrukt staan. Op deze wijze moet je jouw Hatchibaby dus in het ei zetten. Zo speelt hij bijvoorbeeld ook in het ei.

Je kunt met het flesje je Hatchibaby voeren, je hoort dan echt dat hij drinkt. Op het knuffeltje en rammelaartje zie je een H gedrukt staan. Je moet deze spulletjes tegen zijn buik aanhouden met de H naar jou gericht en dan reageert je baby hierop. Druk je op zijn voetjes, dan kan hij je napraten en ook speelt hij het spel kiekeboe met je. Echt ontzettend leuk!

Tot slot wil ik iedereen die meegewerkt heeft om dit event tot een succes te maken bedanken voor de geslaagde middag. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad en zijn hartstikke blij met onze kleine Hatchibaby die liefdevol verzorgd wordt.

De Hatchibaby en de kleine Hatchimals uit de CollEGGtibles hebben wij gekregen

 

Hatchibabies

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *