Koopmans bakproducten

Hier in huis bakken we graag. En nee, dat is niet allemaal from scratch zoals ze dat weleens zeggen. Ik maak ook graag gebruik van de Koopmans bakproducten. Eerder maakte ik bijvoorbeeld al paddenstoel cakejes, prinsessencupcakes en oviebollen. Die laatste vond ik echt verrassend lekker. Het leek me leuk om een aantal bakmixen, die wij uitgetest hebben, op een rijtje te zetten voor je.

Inhoudsopgave

Prinsessen cupcakes

Deze maakte ik jaren geleden al met Daelyn. Ze zagen er zo enorm leuk uit. Het lijkt net of de prinses een echte jurk aan heeft en dat was voor onze dochter natuurlijk helemaal fantastisch. Ik weet niet of ze anno 2020 nog te koop zijn.

Koopmans paddenstoel cakejes

Paddenstoel cakejes

Met onze jongste telg maak ik geregeld de paddenstoel cakejes. Natuurlijk verdwijnen er meer witte stippen in zijn mond dan op de cupcakes zelf maar dat mag de pret niet drukken.

Koopmans Oviebollen

De makkelijke oliebol

Als je geen zin hebt om uitgebreid met vet en oliebollenmix aan de slag te gaan dan zou ik zeker de oviebollen van Koopmans proberen. Deze kun je gewoon in je oven klaar maken. Ze zijn wel het lekkerste als ze net uit de oven komen en nog warm zijn, maar dat is met de ‘gewone’ oliebol natuurlijk ook.

Kerstkoekjes maken

Om kerstkoekjes te maken kun je gebruik maken van de Koopmans mix voor zandkoekjes. Nadat je het deeg hebt gemaakt, maak je gebruik van uitstekers in kerstvormpjes. (klik) Vervolgens decoreer je de koekjes met glazuur en allerlei eetbare glitters.
Tip voor het glazuur:

  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 2 druppels voedselkleurstof (Meer informatie over kleurstof vind je hier)
  • een paar druppels water
    Let erop dat het glazuur niet te vloeibaar is want dan drijft het van de koekjes af.

Koopmans Cake en koek

Koopmans heeft en pakket waarmee je een cake met koekbodem kunt bakken. In eerste instantie vond ik dit een vreemde combinatie maar hij bleek echt lekker te zijn. De koekbodem was lekker knapperig en de cake lekker luchtig. Bewaar je deze cake een dag dan wordt de koekbodem wel iets zachter.

Pizza maken

De kinderen vinden het fantastisch: zelf pizza maken. Beleggen zoals jij graag wil. Pizza hawai met ananas en ham is hier eigenlijk altijd favoriet geweest. Toen de kinderen nog iets kleiner waren (en Landon nog niet geboren was) was 1 pakket voor ons gezin voldoende. Inmiddels hebben we twee pubers in huis die goed kunnen eten, dus ik denk dat we tegenwoordig 2 pakketten nodig hebben.

Koopmans kleine appeltaartjes

Koopmans Kleine appeltaartjes

Voor kinderen is het natuurlijk fijn om alles in mini formaat te maken. Zo hebben we ook al eens de kleine appeltaartjes van Koopmans gemaakt. 8 kleine taartjes die prima smaakten. Makkelijk te maken voor de kinderen met een beetje hulp van een volwassene.

Koopmans stroopwafelcake

Koopmans Stroopwafelcake

Het klinkt als een rare combinatie, net zoals de cake en koek, maar ook deze stroopwafelcake viel echt goed in de smaak bij de kinderen. De stroopwafels moet je wel nog even aanschaffen, deze zitten niet in het pakket erbij. Je kunt de cake in een gewone cakevorm bakken (klik) maar denk ook eens in thema`s en seizoenen. Zo is deze cake ook erg leuk met kerst in een stervorm.

Ken jij nog lekkere bakmixen die we kunnen proberen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *