Leuk voor het kerstdiner: foute kersttruien met lichtjes!

Het kerstdiner staat alweer gepland en dat betekent dat een passende outfit niet kan ontbreken. Waar veel mensen kiezen voor een nette outfit, zijn er ook genoeg mensen die kiezen voor een heerlijke warme kersttrui. Wil je het extra feestelijk maken? Kies dan voor 1 van deze toffe foute kersttruien met lichtjes!

Inhoudsopgave

Foute kersttruien met lichtjes voor dames

Dames kiezen vaak voor roze trui, vaak met een leuk versierde kerstboom of een inspirerende tekst erop. Maar ook truien met een dierenprint komt voorbij.

De heren kiezen voor humor

Als een man voor een foute kersttrui gaan, kiest hij doorgaans voor de truien met humoristische prints. Een Rudolf met een grote, rode neus op de voorkant doet het altijd goed! Maar ook truien van een dronken kerstman komen voorbij.

Hoe was je foute kersttruien met lichtjes?

Bij de meeste truien kun je de batterijen gemakkelijk vervangen. De trui zelf ziet er tof en feestelijk uit, maar hoe was je ze met al die ledverlichting erin? Bij de meeste truien zit de verlichting er vast in. Je kunt de trui dus niet in de wasmachine stoppen. Wil je de geur van een avondje gourmetten eruit krijgen, dan kun je de trui buiten luchten. Heb je onverhoopt toch een vlek in de trui gekregen, dan zul je hem plaatselijk moeten behandelen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een handwasmiddel.

Foute kersttruien zonder lichtjes

Is het je toch teveel gedoe op deze manier? Kies dan voor de foute kersttruien zonder lichtjes. Je hebt hier ook veel meer keuze in dan in de kersttruien met lichtjes. Bovendien zijn ze veel makkelijker te wassen want je kunt ze gewoon in de wasmachine gooien. Pas wel op met bepaalde materialen die niet in de droger mogen. Anders komt je foute kersttrui eruit als een topje. 😉

Nog meer artikelen voor het heerlijke kerstgevoel

Geniet van je kerst!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *