Mamabloggersdag

De Mamabloggersdag van vorig jaar bleek een enorm succes te zijn. Vandaar dat besloten werd om ook dit jaar een Mamabloggersdag te organiseren. Wat de mamabloggers op deze dag precies voor jou geregeld hebben lees je in dit artikel.

Inhoudsopgave

De Mamabloggersdag Bloghop

In totaal doen er ruim 60 mamabloggers mee met deze Mamabloggers bloghop. In principe start je op 1 blog en ‘hop’ je zo door naar de volgende. Op elke blog kun je meedoen met een leuke winactie. Zo zijn er dus ook ruim 60 leuke prijzen te winnen!

Van VolgMama…

Als je al aan het hoppen bent, dan ben je via de site van Nathalie, VolgMama.nl terecht gekomen op mijn site. Start je met hoppen op mijn site, dan zal Nathalie de laatste zijn die je bezoekt.

Nathalie heeft net als mij 3 kinderen en is graag aan het knutselen, bakken en spelletjes aan het spelen. Ook gaat ze er graag op uit met de kinderen.

Via Wereld Van Mama…

Via Nathalie haar site kom je dus terecht op mijn website, Wereld Van Mama. Mocht je voor het eerst hier zijn, dan stel ik me graag even voor. Ik ben Laura en moeder van 3 kinderen. Een jongen van 10, een meisje van 7 en een kleine babyboy van ruim 10 maanden.

Ik ben de mama die schrijft over bijvoorbeeldΒ een snuffelmat voor honden en moeder-dochter uitjes. Verder vind ik het leuk om samen met mijn kinderen te bakken,Β de wereld te ontdekken en te vloggen. Geregeld zul je dan ook een filmpje van ons kunnen terugvinden op YouTube.

Naar ByJon

Vanuit mijn site hop je door naar de site van ByJon.nl Net als mij een Limburgse dame die het plezier van het bloggen heeft ontdekt. Ze is leerkracht en schrijft daar zo nu en dan ook over op haar site. Ik vind het altijd leuk om blogs te lezen van leerkrachten en aangezien ze ook schrijft over Limburg, zijn sommige artikelen voor mij wel herkenbaar.

Winactie

En dan nu waar het vandaag om draait. Het is MamaBloggers Dag en dat betekent dus dat er heel veel winacties zijn vandaag. Zo ook op mijn website. Ik geef namelijk een zelf samengesteld cadeaupakket weg met daarin allemaal dingetjes die passen bij mij en mijn blog. Het is natuurlijk een verrassingspakket, maar kun jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen, klik dan hier om de inhoud van het pakket te zien. πŸ˜‰

Wil jij kans maken op het cadeaupakket, geef dan hieronder in de reacties ( of op Facebook ) aan dat je graag mee wil doen. Doe mee met een geldig emailadres en hou je mailbox in de gaten over een weekje.Β De winnaar krijgt van mij een mailtje en dient binnen 48 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Facebook, Twitter of Instagram, maar dit is uiteraard niet verplicht.

En nu Hop, door naar de volgende blog!

And the winner is…

De winactie is gesloten en dat betekent dat ik nog maarΒ 2 dingetjes hoef te doen. De winnaar te trekken en het pakketje op te sturen.

Farah is de winnaar van deze winactie geworden. Je hebt inmiddels een mailtje van mij ontvangen en ik ontvang graag je adresgegevens.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Woensdag komt er weer een nieuwe winactie online.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

95 thoughts on “Mamabloggersdag

 1. Hahaha ik heb stiekem gespiekt ben veel te nieuwsgierig voor verrassingen. Maar ik doe heel heel graag mee! Zal niet zeggen wat favoriet is want dan verpest ik het voor andere!

 2. Haha ik schreef ook al dat we beide Limburgs zijn. Ik kan me inhouden en niet gekeken wat het verrassingspakket is. Maar ik doe daarom wel graag mee… stiekem toch nieuwsgierig πŸ˜‰

 3. Wat leuk, ik doe graag mee met je winactie ! Je bent voor mij nieuw maar ik vind je blogs erg goed geschreven dus heb je er een volger bij ???

 4. Wat een leuke winactie
  Heb niet gekeken naar de inhoud want het lijkt me leuker om verrast te worden?
  En ik kom zeker nog eens terug op je site?

 5. Ik kon ook mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ik vind het stuk voor stuk geweldig leuke cadeautjes. Lekker knutselen met de kinderen en wat een verwennerij voor mezelf. Dat heb je echt goed bedacht!

 6. Ik doe graag met je mee en kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, heb dus al gespiekt. Ook niet overbodig, als ik je pakketje niets voor mij vind dan kan het beter naar een ander. πŸ˜‰

  Je blog volgde ik nog niet, dat ga ik vanaf nu wel doen. En nou hop ik lekker verder! πŸ™‚

 7. Oeps, ik kom mijn nieuwsgierigheid echt niet bedwingen en net als veel andere deelnemers heb ook ik geklikt en gekeken wat de inhoud van dit verrassingspakket was. WOW, echt een SUPER mooi pakket. En wat zou het mooi zijn, om door hier te reageren, dit zou winnen
  Ik ga duimen, en HOP verder naar de volgende blogpost.

 8. Een verrassingspakket!!! Dat kan ik dus echt niet weerstaan!!! Ik ga expres niet kijken wat er in zit en als ik de gelukkige mag zijn dan zal ik vast ook nog een vriendin blij kunnen maken πŸ™‚

 9. Joepie!! Hoe verder ik hop hoe leuker het wordt!! Toffe actie zo hoor en supergaaf pakket????(moest natuurlijk even spieken) vol leuke dingen! Ook voor mijn (mannen)gezin ????

 10. Oeps, kon ik het toch niet laten om te kijken wat erin zit. Maar halverwege toch de pagina gesloten. Ik kwam al zoveel leuks tegen dat de rest vast ook fantastisch is.

 11. Leuke bloghop is het weer!
  Ik heb toch gespiekt bij de verrassing en het blijken een heleboel dingen te zijn die ik niet ken, maar wel graag eens zou proberen. Ik doe dus graag mee!

 12. Ook ik heb natuurlijk gekeken haha. Superleuk pakket, bij de Action heb je ook altijd veel leuke dingen, is de favoriete winkel hier.
  Doe graag mee!

 13. Haha ik ben super nieuwsgierig aangelegd, dus ik heb toch even stiekem gekeken!
  Het is een leuk pakketje dus ik maak graag kans. Het voelt toch net even iets anders. Als het ingepakt is krijg je toch een beetje het gevoel dat je jarig bent.

 14. Ja natuurlijk heb ik gespiekt ben zo nieuwsgierig haha. Super leuk pakket en ook heel leuk gedaan op deze manier!
  Hier ook een knutselfan en thee leut en kaarsjes in de donkere maanden en mezelf verwennen doe ik veel te weinig dus genoeg redenen om mee te doen!
  Veel plezier met de hop

 15. Leuk dat je meedoet, hoop dat je gisteren een fijne bloggersdag hebt gehad! Wat gaaf dat je een pakket hebt samengesteld met dingen die bij jou en je blog passen. Zo wordt het persoonlijk en extra leuk. Ik heb al even gespiekt, kon me niet bedwingen πŸ˜‰ Ik maak graag kans op het leuke pakket.

 16. Leuk pakket! (Ik heb mezelf niet kunnen bedwingen om te kijken ?)
  Aan het pakket te zien ga ik je blog vaker bezoeken! Ik ben ook mama van 3 kinderen (bijna, 3e verwachten we in oktober), ik hou van knutselen, spelletjes en bakken. Ik ben een echte theeleut πŸ˜€ En gek op verwen producten voor mezelf. (Beetje me-time met 3 kinderen is wel fijn)
  Dus erg leuk!!
  Ik duim mee voor het pakket!

 17. Ik vind een hop zo leuk! Ik kende je blog nog helemaal niet en ben nu lekker aan het snuffelen, je hebt echt leuke artikelen! Ik doe ook graag mee met de winactie

 18. Ik ben dol op verrassingen en toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen….Erg leuk pakket! Leuk voor onze dochter Γ©n deze mama πŸ™‚ Ik maak dus graag een kansje!

 19. Helemaal leuk…
  Deze bloghop is leuk, zeker om kennis te maken met een paar nieuwe blogs!
  Ik doe mee… & een verrassingspakket is altijd welkom, al heb ik al even stieken gekeken wat er in zit hahaha.. Helemaal leuk en welkom!

  Groetje van Ilsiee

 20. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, dus ja…. ik heb doorgeklikt, haha. Maar nu weet ik alleen maar zekerder dat ik mee wil doen voor onze knutselkont Elise, wauw wat zal zij hier ook blij mee zijn! Duimen maar dus πŸ™‚ Liefs melissa

 21. Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!
  Natuurlijk heb ik even naar de inhoud van het pakket gekeken en wat zijn het leuke fijne spulletjes.

 22. superleuk! een verrassingspakket πŸ˜€ voor mij het leukste wat er is. Is gewoon een cadeautje, ik heb dan ook niet gekeken wat je er allemaal in gedaan hebt.
  Ik ben je gaan volgen op facebook, omdat je schrijven mij heel erg aantrekt.

 23. Oooo wat gaaf een verrassingspakket!! Natuurlijk ga ik niet kijken wat er in zit is niks voor niks een verrassings pakket!! Lijkt me super gaaf om dit te winnen laten we duimen ??

 24. Ben met deze bloghop ook terechtgekomen op jouw blog, Laura.
  Gezellig zo’n bloghop.
  Ik ben nog nooit op jouw blog geweest, maar doe toch graag mee voor het verrassingspakket.
  Spannend, want ik ga niet kijken.
  Ik heb geen Facebook, Twitter en Instagram, maar hoop wel mee te mogen doen.
  En nu, hop ik weer verder. Dag!

 25. Zo’n coole prijzen! ‘k Heb stiekem al gekeken wat er in de pakjes zit! Toffe knutsel- en verwenspulletjes! De thee is voor m’n zus. Dat lust ik zelf niet. Ik denk dat mijn zus een echte theeleut is, maar ‘k ben niet zeker. ‘k Las dit woord hier voor het eerst. πŸ˜€

 26. Wat een tof pakket! Haha ik heb wel even gespiekt hoor? ik ben 6/9 bevallen van onze zoon Arvin dus dit pakket is nu wel erg leuk! Leuk knutsel spul voor onze dochter Ylva en leuke verwen spulletjes voor mij,tussen de kraam cadeaus zou dit wel erg leuk zijn!??? #fingerscrossed!

 27. Oh, ik kon het niet laten! Wat een ontzettend leuk en afwisselend pakket voor moeder en kind! Ik zal niets loslaten verder, voor de meelezer welke haar wel weet in te houden. Behalve 1 tip: Vooral mee doen! πŸ™‚

 28. Ik doe graag mee. En ik heb niet gespiekt, heel atypisch voor mij. Daarom ga ik dat na deze reactie wel doen.
  Als ik nu toch erg te laat ben met meedoen (bloghoppen vraagt wat tijd), heb ik toch al een beetje gewone door veel leuke blogs te leren kennen. Wat een fijne blog is dit, ik lees nog een tijdje mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *