Mijn week in foto`s #14

In mijn week in foto`s neem ik je wekelijks mee en geef je een kijkje in mijn leven. De lente lijkt nu echt zijn intrede gedaan te hebben. Heerlijk om buiten te zijn en aan de slag te gaan met de grote opruiming. Kledingkasten werden uitgezocht, speelgoed werd uitgezocht en natuurlijk speelden we veel met onze nieuwste aanwinst, Max.

Inhoudsopgave

Spelen met Max

Zeker met het zonnige weer is niks leuker dan spelen met Max. Terwijl de kinderen op school zijn is onze dreumes niet weg te slaan bij zijn nieuwe vriendje. Ook onze andere hond, Kira, is inmiddels wel gewend aan onze pup.

Op ontdekkingsreis

Een nieuwe huisgenoot brengt ook nieuwe spullen met zich mee. Zo hebben we voor Max een bench in de huiskamer staan. Landon vond dit erg interessant, kroop erin en bestudeerde de binnenkant op zijn gemak.

Op grote voet

Onze oudste is flink gegroeid de laatste maanden. Het was dus tijd voor nieuwe schoenen. Ik verbaasde me over zijn nieuwe schoenmaat. 39! Mijn hemeltje: mijn kind heeft gewoon schoenmaat 39! Die schoenen van hem passen mij dus nu perfect. Nog maar eventjes te gaan en hij groeit me boven mijn hoofd uit.

Zomerkleding

Het was tijd om de zomerkleding van zolder te halen. De kledingkasten van de kinderen heb ik direct uitgemest. Veel kleding past niet meer, ze zijn echt allebei flink gegroeid afgelopen jaar. We besloten het weg te geven aan kinderen die nu in deze maat zitten. Voelt lekker om zo op te ruimen.

Wc verbouwen

Onze wc was erg ouderwets en deed me denken aan mijn lagere school. Tijd dus om de wc de nieuwe eeuw in te trekken. Afgelopen week maakten we een start aan onze new and improved wc. 🙂

Persuitje

Ik was uitgenodigd om mee te gaan op een persuitje in het noorden van Limburg. Ik heb een hartstikke leuke dag gehad en werd verwend met een heerlijke lunch. Vooral het bordje van dit gerechtje vond ik prachtig. Wat ik precies gedaan heb lees je natuurlijk later op mijn blog.

Lees ook: Mijn week in foto`s 17

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *