Mijn week in foto`s #2

Vandaag laat ik je weer aan de hand van een aantal foto`s zien hoe afgelopen week was. Het was weer een aardig drukke week en ik merk dat de dagen voorbij vliegen. Zoals je vorige week al kon lezen, zitten we deze maand met vele peuten en logen rondom de tafel en zitten we vaak in de wachtkamer. Toch hadden we (gelukkig ) ook tijd voor wat leuke dingen.

Inhoudsopgave

Nieuwe schoenen voor de uk

Dreumes loopt inmiddels behoorlijk goed en legt flink wat kilometers af op een dag. Hij draagt overdag eigenlijk alleen maar van die antislip sokjes. We hadden wel schoentjes, maar dat vond hij niks. Nu hij een dikke 2 maanden loopt en stevig op zijn benen staat, is het tijd voor een paar hippe stappers. We kochten flexibele Nike sportschoentjes waar hij meteen op wegliep. Niet meer te houden, onze kleine man!

Schaatsen

De kinderen hadden een studiedag afgelopen week. Wat ga je dan doen? Ik vroeg ze wat ze leuk zouden vinden en dat bleek een makkelijke vraag: ze hadden in het Outletcentrum Roermond een schaatsbaan gezien en daar wilden ze graag gebruik van maken. Onze oudste kan dat lichamelijk gezien niet zo heel lang volhouden, maar heeft optimaal genoten van zijn tijd op het ijs.

Opruimen

Nog steeds ruim ik ( tussen de soep en de aardappelen door ) op in huis. Zoals ik vorige week al vertelde wil ik graag minimaal 1 ding per week wegdoen waar niks mee gedaan wordt. Omdat Dreumes nu dus de nodige kilometers zonder ondersteuning aflegt, was het tijd om zijn loopkar de deur uit te doen. Scheelt weer wat plaats.

Dozen uitzoeken

We hebben nog enkele onuitgepakte dozen staan. Die moeten nog uitgezocht worden maar dat is zo`n klusje wat lekker blijft liggen. Afgelopen week besloot ik dus deze twee dozen uit te pakken. Ze bleken vol te zitten met foto`s in fotolijstjes. Te veel om op te hangen, dus ik ben me even aan het bedenken wat ik daar mee ga doen.

Verstoppertje spelen

Dreumes is al bijna 15 maanden en het wordt dus ook steeds leuker om met hem te spelen.  Zo heeft hij nu het spelletje verstoppertje ontdekt. Hij achter het gordijn terwijl ik roep “Waar is hij nou toch gebleven??” Grootste lol natuurlijk als hij achter dat gordijn vandaan komt en ik “Kiekeboe” roep. 😉

Mijn inschattingsvermogen

Ik besloot naar de Leen Bakker te gaan om traphekjes te kopen. Onze oude traphekjes missen wat onderdelen en ze zijn nu toch echt nodig aangezien dreumes een snelle jongen is die me dus geregeld op de trap staat. Nadat ik dus die traphekjes had afgerekend aan de kassa, moesten ze in de auto. En dat ging niet zoals gepland. Ik had de wandelwagen achterin de auto, 2 kinderen op de achterbank en de traphekjes waren te breed om op de bijrijdersstoel te zetten. Uiteindelijk heb ik ze, na wat passen en meten, in de auto gekregen…

Oudergesprek

Geen foto van, maar wel een trots momentje wat vermeld mag worden in dit weekoverzicht. We hadden oudergesprek van onze oudste en het was fantastisch om te horen dat hij zo vooruit was gegaan. Bij rekenen scoorde hij zelfs A+. Ondanks zijn lichamelijke achteruitgang is er dus niks van te merken op school. Trots, trots, trots!

Het weekend

We starten het weekend graag rustig op. Zeker na een pittige week zoals afgelopen week waarbij dreumes 3 tot 4 keer per nacht wakker werd en ik dus maar gemiddeld zo`n 4 uur slaap had per nacht. Niks voor mij. Ik heb mijn slaap echt nodig. We besloten dus dat we de ochtenden lekker konden beginnen met vers gemaakte croissants. Heerlijk!

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *