Naar het Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium Harderwijk stond al jaren op het verlanglijstje van Damiën. Het is echter niet om de hoek en om nu een kleine 3 uur heen ( en ook weer terug ) te gaan rijden voor 1 dagje uit vonden we een beetje teveel. Dus besloten we het te combineren. We besloten daar in de buurt op vakantie te gaan in de zomer van 2014 en dan dus het Dolfinarium te bezoeken. De kinderen waren razend enthousiast.

Inhoudsopgave

Zomeravonden in het Dolfinarium Harderwijk

We hadden het geluk dat er in die zomer ook speciale avonden waren waarop allerlei dingen te doen waren. Extra lange openingstijden en leuke activiteiten op het park zelf. Dat was natuurlijk dubbel feest voor de kinderen.

dolfinarium2

Er zijn veel shows te zien op het park en dat maakt dat het Dolfinarium uitermate geschikt is voor mindervalide mensen. Ook wij hadden de rolstoel van Damiën bij ons en konden prima over het park rijden. Ook bij de shows was het perfect geregeld, er waren voldoende plekken om met de rolstoel aanwezig te zijn.

Eten en drinken

Verdeeld over het park zijn verschillende mogelijkheden om een hapje te eten. Zo kun je in een restaurant eten waarbij je kunt genieten van de onderwaterwereld, maar een hapje staand ergens bij een kraampje kan ook. Bovendien zijn er voldoende zitgelegenheden op het park waar je je eigen broodjes kunt opeten.

dolfinarium

Wat ik erg goed vond was dat je thermobekers kon kopen en deze onbeperkt kon laten bijvullen met koffie of thee. Volgens mij hebben we voor deze beker €5 betaald en dat is op zich goed te doen. Manlief is een echte koffieleut en drinkt de nodige bakjes weg op een dag. De beker hebben we nog steeds en daar maken we ook nog vrij geregeld gebruik van.

Algemene informatie

Het Dolfinarium Harderwijk
Adres: Strandboulevard Oost 1
Postcode: 3841 AB Harderwijk
De website vind je hier.
Entreeprijzen: €29,50 per ticket ( 2022 ) maar als je online zoekt zijn er regelmatig kortingen te vinden.

Lees ook onze ervaringen over andere parken en dierentuinen in Nederland:

Heb jij het Dolfinarium wel eens bezocht? En wat vond je ervan?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *