Num Noms Snackable Dippers

Num Noms blijven hartstikke leuk. De hartstikke schattige en zoete Nums en Noms veroveren menig meisjeshart. En met een assortiment wat blijft uitbreiden verveelt het nooit. Zo zijn er nu de Num Noms Snackable Dippers. Wij mochten er eentje ontvangen en vertellen je er graag meer over.

Inhoudsopgave

Num Noms Speelgoed

Op mijn site schrijf ik geregeld over de Num Noms. Daelyn vindt ze fantastisch en speelt er graag mee. Zo kon je eerder al lezen over de Num Noms Nail Polish Maker en de Num Noms Freezie Pops. Ook dit jaar is er weer iets nieuws op de markt gekomen: De Num Noms Snackable Dippers. Toen deze binnen kwam besloot dochterlief meteen aan te vallen.

De Snackable Dippers zitten in rechthoekige doosjes. In elk doosje vind je een gebruiksaanwijzing, verzamelmenu, 2 dippers en een sausbakje. Het was niet direct helemaal duidelijk wat de bedoeling was. In onze haast vulden we het sausbakje en doopten de dippers erin. Er gebeurde niks. Toch maar de gebruiksaanwijzing lezen…

Hoe werken de Num Noms Snackable Dippers?

Op het ‘menu’ kun je kijken welke dippers jij hebt en hoe zeldzaam ze zijn. Ook kun je hierop afstrepen welke dippers je hebt en dus in 1 oogopslag zien welke je nog moet verzamelen.

Het is de bedoeling dat je echt ijskoud water in het sausbakje doet. Koud water uit de kraan werkt niet. Wij besloten het bakje te vullen met water en eventjes in de vriezer te zetten. Op dat moment gebeurden 10.000 andere dingen en zo vergaten we het bakje waardoor het water bevroren was toen we er weer aan dachten.

Poging 2 ging gelukkig beter. We hebben een timer gezet en keken na een minuutje of 10 hoe het met ons bakje ging. Het was niet meer wit. Door de kou was het verkleurd naar groen. Op de bodem zagen we een leuk figuurtje.

We konden de dippers er nu in dippen. De bedoeling was dat 1 van de dippers van kleur zou veranderen en dat gebeurde ook.

Zijn de Snackable Dippers leuk?

Voor meisjes is dit zeker leuk om te gaan verzamelen. Er zijn ruim 30 verschillende figuurtjes te verzamelen. In elk doosje vind je telkens 1 ‘colour-changer’ oftewel een figuurtje wat van kleur veranderd. Ook hebben ze een lekker geurtje.

Was jij al bekend met de Snackable Dippers?

 

Num-Noms-Snackables

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *