Op vakantie bij Villa Pardoes

Eerder vertelde ik je al dat we uitgenodigd waren om op vakantie bij Villa Pardoes te komen. Er zijn genoeg mensen die niet weten wat Villa Pardoes precies is dus het leek me handig dat in het kort uit te leggen. Als je een ernstig ziek kindje hebt tussen de 4 en de 12 jaar dan kan de behandelend arts besluiten dat het kindje in aanmerking komt voor een gratis weekje vakantie in Villa Pardoes. Om even alle vervelende momenten te vergeten.

Villa Pardoes kosten

Toen Damiën vorig jaar in het ziekenhuis lag heb ik samen met een pedagogisch medewerker de formulieren hiervoor ingevuld. Deze formulieren worden opgestuurd en een commissie van artsen bekijkt dan of jouw kindje in aanmerking komt voor een week vakantie. In november kregen wij bericht dat Damiën uitgekozen was en dat we een weekje weg mochten. Gratis zelfs. Hoe fijn is dat? We werden gebeld met de vraag wanneer we wilden komen en bedachten dat het fijn was om in de zomervakantie te gaan.

Inmiddels zijn we terug en we hebben een geweldige week achter de rug. Een week vol leuke activiteiten en een bezoek aan de Beekse Bergen en de Efteling. Een week is eigenlijk nog te kort voor alle activiteiten die worden aangeboden. En alles is tot in de puntjes verzorgd. Van brood in de vriezer tot een gezellige barbecue met alle andere gasten.

villa-pardoes1

Wat is er allemaal te doen?

Betreffende de activiteiten: Denk aan nagels lakken, een glitter tattoo zetten, samen een videoclip maken, een krukje beschilderen, zeepkettingen maken en lekker aan de knutsel met chocolade…jummie! Ook ons huisje/appartementje tijdens deze week was super! Een mooie, ruime slaapkamer voor de kinderen beneden en een fijne slaapkamer voor ons boven. Volgens mij hadden we hier nog meer ruimte dan in ons eigen huis! Elk huisje heeft een eigen thema. Wij hadden huisje Space, wat inhoudt dat het thema ‘Ruimte’ was.

In onderstaand filmpje kun je bekijken wat we allemaal gedaan hebben. Ik wil in elk geval iedereen die deze week tot zo`n enorm succes heeft gemaakt ontzettend bedanken. Ik heb heel wat kilometers afgelegd in de Efteling, maar ik voelde me heerlijk uitgerust toen ik weer thuis kwam. Ook de kinderen hebben een fantastische super week achter de rug waar nog lang over gesproken gaat worden.

Wil je meer informatie over Villa Pardoes? Kijk dan even op hun website. Hier kun je ook lezen hoe je kunt doneren en hoe een kindje opgegeven kan worden voor een gratis vakantieweek.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *