Paw Patrol

Paw Patrol is een leuke kinderserie die hier veelvuldig bekeken werd. Nu zijn de oudsten er een beetje uitgegroeid, maar ik merk dat het bij mijn 5-jarige neefje behoorlijk leeft. Ook mijn eigen kleine ventje kijkt graag naar de hondjes die voorbijvliegen op het scherm. Eerlijk is eerlijk: ik vind het ook leuk om te zien. Natuurlijk kan leuk speelgoed van deze pups niet achterblijven. Nieuw zijn de Mission Paw producten. Wij mochten iets leuks ontvangen.

Mission Paw

De stad Barkingburg gaat op zoek naar een nieuwe koningin. De huidige prinses wordt gevraagd en daarbij wordt natuurlijk ook de mooie en dure kroon geshowd. Als deze kroon in het holst van de nacht verdwenen blijkt te zijn, is CHase degene die beschuldigd wordt. Dat kan Ryder natuurlijk niet accepteren. Zuma, Chase, Marshall, Rubble, Rocky en Skye gaan in Mission Paw op jacht naar een gestolen kroon.

Een gelijknamige speelgoedlijn, compleet met speciale voertuigen mag natuurlijk niet ontbreken.

Paw Patrol speelgoed

Inmiddels is het Paw Patrol speelgoed niet meer weg te denken uit de speelgoedschappen. Met elk avontuur komen nieuwe figuren en voertuigen op de markt. In deze productlijn kun je bijvoorbeeld basic vehicles, action vehicles, action pack pups en de Mission cruiser verwachten. Deze laatste is een groot voertuig en biedt plaats aan alle pups en hun mini vehicles. In een handomdraai kun je deze cruiser ombouwen tot hoofdkwartier.

Ook nieuw zijn de flip and fly vehicles. Deze voertuigen kun je ombouwen van een land- naar een luchtvoertuig door eenvoudig de hendel naar achteren te bewegen.

Paw Patrol Ultimate Rescue

In het najaar van 2018 staat Paw Patrol in het teken van het thema Ultimate Rescue. Ook dan maak je weer kennis met nieuwe figuren en voertuigen. Uiteraard houden wij je op de hoogte hiervan!

Hebben jullie iets van Paw Patrol in huis?

Paw Patrol


 

Facebook
Facebook
Instagram
EMAIL
YOUTUBE
YOUTUBE
PINTEREST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.