Een peuterbed

Landon is 2,5 jaar oud. Hij sliep nog steeds in zijn ledikantje maar ik vond het langzaamaan tijd worden dat meneer in een peuterbed ging slapen. Ik had een peuterbed voor ogen en dat wilde ik echt heel erg graag hebben. Helaas is het tegenwoordig niet meer verkrijgbaar en tweedehands is het ook iets lastiger om aan te komen: het Little Tikes autobed. Damiën had er eentje als peuter zijnde en ik wist zeker dat Landon het ook fantastisch zou vinden. Onlangs kwam ik er eentje tegen op Marktplaats en het was ook nog redelijk in de buurt. We besloten er voor te gaan.

Little tikes autobed

Dat Little Tikes autobed was echt Damiën zijn favoriet. Hij heeft er ruim 3 jaar in geslapen, toen was hij er te groot voor. Het is namelijk een peuter/kleuterformaat. Prima tot een jaar of 5/6. Omdat Landon net zo gek is op auto`s ging ik dus al vrij snel op zoek naar hetzelfde peuterbed. Helaas was het alleen nog tweedehands te krijgen en ook nog eens een heel stuk uit de buurt.

De laatste anderhalf jaar (ja, serieus!) heb ik dus geregeld op Marktplaats gekeken of er ergens in een straal van zo`n 100 kilometer rond ons huis een autobed te vinden was. Vaak was het verder weg of was het net verkocht. Jammer. Tot kort geleden. Er was een bed te koop, niet zo heel ver hier vandaan en prima qua prijs. Dave ging het diezelfde avond nog halen en dan zouden we Landon de volgende ochtend kunnen verrassen met zijn nieuwe bed.

Dit Little tikes peuterbed is dus helaas niet meer nieuw verkrijgbaar. Wil je meer informatie over auto peuterbedden, klik dan hier.

peuterbed

Wat vond Landon van zijn peuterbed?

Landon vond het peuterbed fantastisch om te zien. Hij begreep niet direct dat het om te slapen was, maar toen het bed eenmaal boven op de slaapkamer stond kon hij alleen maar stralen. Hoe fantastisch was dit? Natuurlijk ging meneer op ontdekkingsreis. Bed in en bed weer uit, maar die nieuwigheid was er snel vanaf. Inmiddels heeft hij zijn bed ongeveer een maand en blijft hij netjes liggen. Het peuterdekbed dat we vorig jaar kregen past er perfect in en de kleur past er ook nog eens bij.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Een peuterbed

  1. wat een super leuk bedje!! wij hebben er recentelijk ook eentje gekregen precies dezelfde maar dan in het rood maar zonder matras ik ben dus reuze benieuwd naar welke maat matras hierin past kunt u mij dit vertellen?

    1. Ja, echt een leuk bedje he? 🙂 Volgens mij is de matrasmaat 70 X 140 cm, maar dat weet ik niet 100% zeker. Je zou even de binnenkant van het bed kunnen opmeten. 70 X 140 is in elk geval een maat voor peuterbedden die je goed in winkels kunt krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *