En we zijn op de helft!

En we zijn op de helft van de zomervakantie. Een ander deel van Nederland begint aan de laatste week, maar hier in het zuiden des lands hebben we nog 3 weken te gaan. We hebben al een aantal leuke dingen gedaan en we hebben ook nog een aantal leuke dingen op de planning staan voor de komende weken. Vandaag een ‘mid-summer-terugblik’.

Binnen

Het weer was niet altijd geweldig, we hebben echt wel momenten van flinke regenval gehad. En dan is het net iets minder met 2 kinderen die eigenlijk het liefst hun vriendjes achterna willen reizen naar zonovergoten eilanden en stranden. Helaas ging dat niet, maar gelukkig hebben we internet en Pinterest om ons op goede ideetjes te helpen.

Kinderstad1

Zo bezochten we Kinderstad, een leuke indoor speeltuin waar de kinderen zich prima vermaakt hebben. Ook zijn we de keuken ingedoken en hebben we lekkere recepten uitgeprobeerd zoals deze pizza wrap en blauwe bessen muffins. Ook gingen we naar de bioscoop en bezochten we de films Finding Dory en Huisdiergeheimen.

De kinderen vinden het heerlijk om te knutselen of spelletjes te spelen en ook daar hebben we het druk mee gehad. We maakten zelf zeepjes en verf en maakten de action onveilig waar we een hele leuke set kochten waar we fotolijstjes mee konden mozaïeken.

op-kamp

Buiten

Heel erg veel buiten zijn we nog niet geweest. Met Damiën bezochten we openluchtmuseum Bokrijk in België en de kinderen zijn met Jong Nederland op kamp geweest in de eerste week van de vakantie. Met Daelyn bezocht ik de My Liitle Pony Vriendschapstour wat echt een must is voor alle kleine pony-liefhebbers. Ook besloten we dus heerlijk verse blauwe bessen te gaan plukken waar we thuis de blauwe bessen muffins van maakten.

Hopelijk blijft het de komende weken droog en zonnig. Het hoeft van mij geen 35 graden te zijn, zo`n graad of 25 is prima.

Welke leuke dingen heb jij al gedaan deze vakantie?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

7 thoughts on “En we zijn op de helft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *