Kinderkleding shoplog

De een groeit uit zijn kleren, de ander heeft een presentatieviering, weer een ander heeft alleen nog maar spijkerbroeken met gaten. Kortom: het werd echt tijd om de kinderen in het nieuw te steken. Ik laat je zien wat we gekocht hebben in deze kinderkleding shoplog.

Inhoudsopgave

Zeeman

Kinderkleding Zeeman

Onze jongste spruit zit nu in maat 80-86 en was echt toe aan wat nieuwe broekjes. Joggingbroekjes zitten toch echt het lekkerste en zorgen ervoor dat hij zich heerlijk vrij kan bewegen. Bij Zeeman vond ik deze leuke broekjes voor slechts €3,99 per stuk.

Eigenlijk was dit shirt €3,49 maar bij de kassa bleek hij afgeprijsd te zijn. Ik kon hem meenemen voor €1. Hij sprak me aan vanwege de felle blauwe kleur. Ik hou van dit soort knalkleuren. Het staat onze dreumes goed.

Dave zocht dit vest uit voor Landon. Thuis zag ik pas dat het perfect past bij het witte joggingbroekje wat we uitgezocht hadden. Ik hou van vestjes, zeker in de lente en zomer. Zodra de temperaturen wat oplopen willen kinderen snel in alleen hun shirtje naar buiten. De regel hier is dat ze in de ochtend een vest aantrekken. Hebben ze het dan te warm dan kan het altijd uit. Nu hopen dat die warmere temperaturen snel komen.

De muts van dit vast bevat een grappig detail. Je kunt het over je ogen trekken en dan heb je een masker. We betaalden voor dit vest €6,99.

Lees ook: Makado shoplog
Lees ook dit artikel over kinderkleding online kopen

Kinderkleding van de Hema

Kinderkleding Hema

Bij de Hema kreeg je 50% korting op het tweede kinderkleding artikel. We vonden deze 2 shirtjes, 1 met lange mouw en 1 met korte mouw. Voor het zwarte shirt betaalden we ( na aftrek van de korting ) €4,70 en voor het truitje betaalden we ( na aftrek van de korting ) €6,30.

We hadden nog pyjama`s maatje 74 voor onze dreumes. Nu begonnen ze toch echt een beetje te krap te worden. Deze pyjama`s waren afgeprijsd van €15 voor €10.

CoolCat

Ik vind CoolCat een heerlijke winkel. Ze hebben echt hele leuke kinderkleding. Daar komt nog eens bij dat de medewerkers in Roermond echt ontzettend vriendelijk en behulpzaam zijn. Je voelt je echt welkom. We slaagden er dus voor de oudste en voor onze tuttebel.

Kinderkleding Coolcat

We kochten dit stoere shirt voor hem. Het was afgeprijsd van €15 voor €7,50.

Kinderkleding shoplog

Spijkerbroeken waren echt nodig. De tweede spijkerbroek was 50% korting. We kochten een spijkerbroek voor dochterlief ( niet op de foto ) en voor zoonlief. Daarnaast kochten we nog een spijkerbroek voor zoonlief met een korting van 30%. De spijkerbroeken waren zonder korting €39,95 per stuk, dus met die korting waren ze goed te doen.

Kinderkleding Coolcat

Onze dochter zocht voor de presentatiemis in de kerk het setje hierboven uit. Ze heeft echt een eigen mening en ik krijg haar dus niks aangesmeerd. Nee is nee en dan gaat ze er dus echt niet in lopen. Wat ze uitzocht vond ik echt hartstikke leuk dus dat is ook weer mooi meegenomen.

Ze draagt een legging ( €12,99) Een jurkje ( €29,99 ) en een spijkerjasje (€34,99)

Binnenkort komt het kindergeld er weer aan. Zijn jouw kinderen ook toe aan iets nieuws?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Kinderkleding shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *