Num Noms Shimmer Playset

Inmiddels hebben we al aardig wat leuke spulletjes van de Num Noms in huis. Vorig jaar mocht Daelyn de nailpolishmaker uittesten en dat vindt ze nog steeds erg leuk. Dit jaar kreeg ze de Num Noms Shimmer Playset opgestuurd om te reviewen en bij het zien van het pakketje sprong ze al een gat in de lucht.

Inhoudsopgave

Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking vind je:

  • De shimmer Playset
  • Een Num
  • 2 Noms
  • Een potje lak
  • Een potje glitter
  • Een trechtertje
  • Een tangetje
  • De gebruiksaanwijzing
  • Een kaart waar op staat welke Num Noms er in deze serie verkrijgbaar zijn

Hoe werkt de Shimmer Playset?

De Noms ruiken weer hartstikke lekker. Ook hebben ze allemaal weer leuke en stoere namen. Er zijn vele verschillende Num Noms verkrijgbaar die je kunt verzamelen.

Als je de deksel van de shimmer playset afhaalt, kun je de Num uit het bakje halen. Je plaats de Nom op de Num en brengt de lak aan op de plekken waar je de glitter wil hebben.

Num Noms Shimmer Playset

Vervolgens zet je jouw Num Nom in de playset. Je strooit de glitters er over heen. Het gaatje is nogal groot, dus er komt best behoorlijk wat uit. Omdat je Num Nom in de Shimmer Playset staat, vallen de glitters daar in. Evengoed is het handig om de speelset op een plek te zetten waar je glitters makkelijk weg kunt vegen. Denk bijvoorbeeld aan een placemat.

Shimmer Playset Num Noms

Nu doe je de deksel weer op de Shimmer playset. Aan de zijkant zit een hendeltje en hiermee kun je de Num Nom ronddraaien zodat de glitters goed kunnen verdelen.

Num Noms Shimmer Playset

Het vergt een beetje geduld: je Num Nom moet eventjes drogen. We hebben geprobeerd hem uit de playset te halen zodat we door konden gaan met de volgende, maar omdat de lak nog nat is verschuiven de glitters. Lekker een kwartiertje laten staan dus.

De overtollige glitters die onderin de playset liggen kun je met behulp van het trechtertje weer in het potje schudden.

Lees ook: Num Noms Snackable Dippers en de Num Noms Freezie Pops

Is de Num Noms Shimmer Playset leuk?

Daelyn had er plezier in. Haar broer ook, die zorgt er redelijk goed voor dat ze het stap voor stap doet. Hij leest de gebruiksaanwijzing voor, zij voert de taken uit. Prima team! Daelyn is gek op glitters en vindt de Num Noms erg leuk. De verschillende geurtjes, het bezig zijn met iets maken en een eindresultaat heben: deze playset is geslaagd!

In haar video kun je zien hoe deze playset werkt. Vergeet vooral niet een duimpje omhoog te doen en je te abonneren op haar kanaal. 😉

Num Noms kleurplaten

Dit heeft niks met de Shimmer Playset te maken, maar het leek me wel erg leuk om dit met je te delen. Op deze website vind je namelijk leuke kleurplaten van de Num Noms die je gratis kunt uitprinten.

Wij hebben deze playset opgestuurd gekregen

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *