Happy Birthday, Daelyn

Happy Birthday, Daelyn! Vandaag ben jij jarig en het is een bijzondere verjaardag. Je laat de 1-cijfer-getallen achter je en gaat naar de 2-cijfer-getallen. In 2009 werd je een maand te vroeg geboren, toen al eigenwijs. Ik heb altijd gezegd: volgens mij wilde je gewoon graag bij de verjaardag van je grote broer zijn. 😉 Vandaag is het jouw dag: we vieren je 10e verjaardag. Hieperdepiep hoera!

Inhoudsopgave

Je keek er zo naar uit

Je keek er, net zoals elk jaar, enorm naar uit. Je verjaardag is enorm spannend en belangrijk voor je. Even alle aandacht voor jou. Leuke cadeautjes uitpakken. De gezelligheid van vele mensen om je heen. Ja, je straalt. Al dagenlang!

Je kinderfeestje heb je achter de rug. Vorige week hebben we het echt enorm gezellig gehad met jouw vriendinnen die lekker kwamen knutselen en kletsen. En daarna hebben we nog gezellig een meiden-filmavond met ons tweetjes gehouden en niet te vergeten: ons eigen privé slaapfeestje. Je mocht bij mij in bed slapen en we hebben samen gegiebeld tot 1 uur in de nacht.

Je draai gevonden

Je lijkt nu ook op school echt je draai gevonden te hebben. Een nieuwe klas, een nieuwe aanpak, mensen die naar je luisteren en graag met je willen werken om het beste uit je te halen. Je zelfvertrouwen is gegroeid sindsdien. Je kunt het wel, je weet het allemaal wel, je hebt alleen een andere manier van leren nodig. En dat is prima maar niet altijd even gemakkelijk. Het enige waar het mij om ging was dat jij gelukkig was in je klas en nu lijk je dat ook echt te zijn.

happy birthday Daelyn

Gezelligheid

Wat hebben we een hoop gezellige dingen gedaan afgelopen jaar. We hebben mooie films gezien, zijn gezellige dagjes uit geweest, hebben genoten tijdens onze vakantie in Drenthe en hebben een heerlijke moeder-dochter dag gehad. Ook voor komend jaar houden we dat er weer in. Tijd is het mooiste cadeau dat je iemand kunt schenken. Vergeet dat nooit.

Mijn wens voor jouw toekomst

We kijken geen jaren vooruit. Maar soms is het wel fijn om een korte periode vooruit te kijken. Ik hoop dat je dit schooljaar als enorm positief gaat ervaren. Dat je inziet dat je een hartstikke slimme meid bent met enorm veel humor. Je bent creatief en in die creativiteit kun jij je helemaal verliezen. Prachtig om te zien.

Wat ook prachtig is om te zien: je groeit op van een prachtig kind naar een bijzonder mooie tiener. Blijf altijd jezelf, dan kan er weinig mis gaan.

Ik wens je een hele fijne dag en remember: Ik hou van jou omdat je bent wie je bent.

Liefs, Mama.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Happy Birthday, Daelyn

  1. Van harte geeliciteerd met je mooie dochter en natuurlijk ook haar papa, broertjes en lieve Oma Lilian. Groetjes uit Bali meisje en we zien je in mei 2020. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *