Terug naar school

De nieuwe kleding en de nieuwe schooltas ligt al klaar. De 6 weken zomervakantie zijn voorbij. We hebben het ontzettend leuk gehad en daardoor zijn de dagen ( en weken ) voorbij gevlogen! Gelukkig hadden we voornamelijk droge en fijne dagen deze vakantie en ook komende week blijft het weer nog goed wat betekent dat de kinderen na school lekker het zwembad in kunnen duiken. Vandaag gaan ze weer terug naar school. En dat is voor Daelyn direct heel spannend aangezien ze naar groep 3 gaat…

Tweede helft van de vakantie

Eerder kon je al lezen wat we in de eerste helft van onze vakantie hadden gedaan. Veel leuke en gezellige dingen die niet altijd veel geld hoeven te kosten. Zo besloten we lekker te knutselen en konden we op ons gemakje koken en bakken in de keuken. Ook gingen we naar de speeltuin en het blote voetenpad in Brunssum. De kinderen hadden veel plezier tijdens hun weekendjes weg met oma deze zomer en gingen we met Daelyn naar de dierentuin in Duisburg.

Duisburg-zoo2

De afgelopen weken was ik iets minder actief op de website en social media en dat had te maken met onze vakantie. We zijn namelijk nog een paar dagen weg geweest en zijn net pas terug. Dat betekent ook dat het ene wasje na het andere gedraaid wordt hier. šŸ˜‰ Meer over onze vakantie lees je natuurlijk komende week op de blog.

Terug naar school

Zes hele weken vakantie is leuk, maar het is ook leuk om je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Vooral Daelyn vindt het spannend. Ze gaat naar groep 3 en krijgt veel nieuwe klasgenootjes. Rond de kerst zou ze al een eind op weg moeten zijn met lezen en schrijven en dat vindt ze gelukkig hartstikke interessant. Zelf boekjes lezen en geen hulp meer nodig hebben van Damiƫn of mij.

Damiƫn gaat naar groep 6 en het enige spannende daarvan vindt hij de nieuwe leraar die hij krijgt. Hij heeft deze zomer echt vakantie gehad omdat hij ook geen therapieƫn of ziekenhuisbezoeken had. Met de terugkeer naar school begint dat ook direct weer. In september staan alweer een aantal afspraken gepland voor hem.

En voor mij start het normale leven ook weer. Zonder schuldgevoel kan ik me weer bezig houden met mijn blogs en vlogs, kan ik me gaan bezig houden met de laatste dingen rondom ‘baby-broer’ en kan ik dingen gaan regelen voor de verjaardagen van de kinderen. Die komen er namelijk ook weer aan…

Hoe was jouw zomervakantie?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *