Win de Video van Sint

Ja, ja. Daar is hij weer. De tofste winactie om de Sinterklaasperiode te starten. Ik lijk er misschien wat vroeg mee te zijn, maar op 16 november is de landelijke Sinterklaasintocht. Het leek me dan ook leuk om op die dag deze winactie te verloten. Win de video van de Sint!

Inhoudsopgave

Video van Sint

Ik denk niet dat ik je hoef te vertellen dat ik een grote fan van deze video ben. Het is magisch om te zien hoe de kinderen opgaan in het verhaal van Sint en zijn Pieten. In onderstaand filmpje kun je zien hoe wij pakjesavond vieren. En die pakjesavond begint met de Video van Sint. Damiën en Daelyn geloven niet in Sinterklaas, daar zijn ze inmiddels te oud voor. Maar deze video vinden ze fantastisch. Er worden persoonlijke dingen over ze verteld en uiteindelijk vertelt Sinterklaas natuurlijk waar de cadeautjes liggen.

Sinterklaas met peuters

Vorig jaar was Landon net 2 en eigenlijk nog een beetje klein. Toch deed hij fanatiek mee met het schoentje zetten en Damiën en Daelyn deden natuurlijk mee om het verhaal over Sinterklaas levend te houden voor Landon. Het levert ze natuurlijk ook wat leuks op in hun schoenen. 😉

Ik denk dat dit jaar nog leuker gaat worden. Landon is nu 3 jaar oud en kan zelf al hele verhalen vertellen. Ook op de peuterspeelzaal besteden ze aandacht aan het Sinterklaasverhaal Ik ben dus ook echt benieuwd hoe hij dit jaar gaat reageren op de Video van Sint.

Video van Sint winnen

Ja, jij kunt een code winnen waarmee jij jouw eigen Video van Sint kunt samen stellen. En zoals je gewend bent kun je leuke foto`s toevoegen en kun je tot 8 personen toevoegen die toegesproken worden door Sinterklaas. Of je nu voor de Zwarte Piet of voor de Roetveegpiet gaat: ook daar heb je keuze in. Hier kun je bekijken wat er allemaal mogelijk is tijdens het maken van deze persoonlijke Video.

Even op een rijtje:
– Je kunt meedoen tot en met zaterdag 16 november 2019.
– Door een reactie achter te laten op mijn website onder dit bericht ding je mee naar de code om je eigen video te maken. Ik zou het tof vinden als je dit bericht op Facebook een like geeft en/of deelt maar dit is niet noodzakelijk om kans te maken op de prijs.
– De winnaar krijgt van mij een mailtje. Zorg dus dat je meedoet met een geldig emailadres. Reageren op mijn mailtje doe je binnen 48 uur anders verloot ik de prijs aan iemand anders! Er moet namelijk ook voldoende tijd zijn om de Video te maken en thuisgestuurd te krijgen.

Succes allemaal!

Hier vind je de winactie van Video van Sint 2020

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Deze winactie is gesloten. Melanie ontvangt van mij een code om de video te maken.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

19 thoughts on “Win de Video van Sint

 1. Ook wij vinden de video van Sint erg leuk. De jongste kijkt het hele jaar door. Zelfs de dvd’s toen hij er nog niet was en zijn grote broer, nicht en neef wel al. Hij vraagt dan elke keer waar hij zelf toen was haha. Het zou fantastisch zijn om weer een leuke video in elkaar te zetten voor pakjesavond ❤

 2. De video zag ik vorig jaar bij iemand. Ik had eigenlijk geen idee hoe het eruit zou zien, nu heb ik er een beeld bij en het is hartstikke leuk! Natuurlijk wil ik mijn kinderen van (net 3 en 6) hiermee verrassen. We vieren dit het dit jaar samen met hun neefje en nichtje, hoe leuk en speciaal als we de avond kunnen starten met de video van Sinterklaas! Ik ben erg benieuwd naar hun koppies als ze zichzelf terug zien in de video. Het grote duimen is begonnen 😉

 3. mijn kleinkinderen gaan vast helemaal uit hun plaat als de sint vanaf de tv met hen praat, verras hen maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 4. Super leuk voor pakjesavond. Dit jaar voor het eerst met mijn nichtje erbij. Mijn zoon is nu dus niet meer het enige kindje met pakjesavond bij ons thuis. Mijn nichtje zal nog niet helemaal begrijpen wat er allemaal gebeurd. Maar mijn zoon is nu al helemaal in de Sint stemming. Zo’n leuke dvd op pakjesavond zou het dan ook extra bijzonder maken.

 5. OH super leuk zeg !! Ik waag dolgraag een kansje mee want ik heb 2 dochters zie hier HEEEEEEEL blij van zullen worden ?Voor hun is de sinterklaas tijd nog helemaal spannend want ze geloven nog heilig ! Zolang ze nog geloven wil ik elk jaar wel zo een gave dvd bestellen want daar word het nog spannender en specialer me, En hoe gaaf is het als ik er 1 kan winnen ?

 6. Lijkt me heel erg leuk om.voor de 1e keer te doen voor onze dochters en hun nichtjes. Lijkt me geweldig om die gezichten te zien als het over hun gaat.

 7. Doe heel graag mee voor mijn meiden. Al drie jaar valt de dvd “zomaar” op de mat. Zo leuk om je eigen foto’s te zien en dat Sint je naam voorleest.

 8. Wauw zou dat leuk voor mijn neefje Noah en ons kleine meisje Anna. Noah verheugt zich er al op om dit jaar met zijn nichtje de intocht te kunnen kijken. En stiekem vinden wij grote mensen dat dan ook heel erg leuk. Weer een beetje kind zijn en denken aan de herinneringen van vroeger toen wij nog in de Sint geloofde.

 9. O wat een leuke actie Laura zou
  Leuk zijn voor
  Hayden is een beetje een moeilijke tijd nu door privé omstandigheden die ik je wel privé stuur als je wilt. Hayden wil eigenlijk alleen maar kerst papa is er weer niet met Sinterklaas dus dat maakt het ook niet leuk en opa is er ook niet meer. We zullen onze duimen kruisen en iedereen veel succes

 10. Wat gaaf en leuk! Hier al eens ervaring met video van sint, de verbazing! Zo leuk
  Denk laatste jaar hier (7 jaar, groep 4) dus zou super zijn nu alles nog heilig is! En voor ons een fijne praktische oplossing ?

 11. Jaaaa Sanne is al helemaal gek van de app Sint bellen… al is het telkens hetzelfde gesprek ze vind het prachtig. Dus een filmpje van Sint zal ze helemaal geweldig vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *