Kerst 2019

Na de zomervakantie begint het bij veel mensen te kriebelen. De zomer is voorbij en langzaam maar zeker beginnen bedrijven zich klaar te maken voor de komende sinterklaas en kerst periode. Vooral de Kerstshow bij het tuincentrum is een leuk uitje voor kinderen. Meestal ga ik rond de herfstvakantie met ze om te kijken wat voor moois er dit jaar weer op de markt is gekomen. Kerst 2019 is in aantocht.

Lemax huisjes

Ik vind de Lemax kersthuisjes echt fantastisch. Dit zijn ook vaak gewilde materialen om te gebruiken tijdens zo`n kerstshow. Je kunt er immers in een handomdraai een prachtig winter-wonder landschap mee neerzetten. Je raakt niet uitgekeken. En tegenwoordig is er voor ieder wat wils. Ga je meer voor skieën en snowboarden? Maak dan je eigen Oostenrijkse pistes. Vind je het leuk om uit te gaan? Dan kun je een winterse kermis creëren. Maar ook de eenvoud van mooi verlichtte huisjes in ouderwetse straatjes kunnen prima nagebootst worden.

Wil jij je echt helemaal onderdompelen in Kerst? Volg dan de blog van Saskia, Christmaholic.nl Ze schrijft over alles wat met kerst te maken heeft. Van knutselen tot lekkere hapjes tot de mooiste kerstshows in tuincentra.

Lees ook: Kerst in New York

Wondere Winter Wereld

Het mooie van peuters en kleuters is dat ze nog echt intens kunnen genieten en echt verwonderd kunnen zijn over alles wat ze zien. Als ik Landon zie glunderen bij het zien van al dat kerst-moois dan kan ik zelf ook echt verwonderd kijken naar al deze mooie producten. Thuis heeft hij het er dan ook over. Over de lampjes in de huisjes. Of over de sneeuw die was gevallen. Maar ook het feit dat hij in de draaimolen kon zitten en mocht spelen bij het speelparadijs. Het tuincentrum is inmiddels niet meer alleen maar een grote hal waar je bloemen en planten kunt kopen. Het is een beleving voor kinderen en dus ook voor hun ouders.

Meer kerst?

Wil jij je helemaal onderdompelen in kerst? Check dan zeker even mijn categorie Kerst op deze website. Daarnaast kun je lekker genieten van Kerstfilms op Netflix of op WithLove tv. Baby`s eerste kerst vier je natuurlijk met een mooie kerstbal en eerder vertelde ik je al hoe onze perfecte kerstochtend er uit ziet.

Ga jij ook naar een tuincentrum om kerstshows te bekijken?

Wij bezochten Tuincentrum Daniëls in Vlodrop.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *