Alles wat je wilde weten over Bali

Mijn moeder heeft een mooie reis in haar uppie gemaakt. Ze bezocht mooie plekken op het Indonesische Bali en deelde fijne artikelen op mijn website. Het is altijd wel handig om het een beetje bij elkaar te hebben. Zeker als je op zoek bent naar informatie over Bali omdat je zelf van plan bent om te gaan. Daarom heb ik alles wat je wilde weten over Bali in dit artikel gezet. En mocht je nou toch iets missen? Laat het me dan zeker weten in de reacties. Dan kijk ik mijn moeder eens lief aan en vraag ik haar of ze nog een mooi artikel kan schrijven. 😉

Inhoudsopgave

Alleen naar Bali

Mijn moeder ging dus in haar uppie naar Bali. Dat zou ze 25 jaar geleden echt niet gedaan hebben. Diep respect voor haar nu dus. In haar persoonlijke artikelen vertelt ze over haar bijzondere reis. Zo vertelde ze in haar eerste artikel over haar vlucht naar Bali. In haar tweede artikel vertelt ze over het eerste dorpje waar ze logeerde, Sanur.

Waarom ze ervoor koos om alleen op vakantie te gaan, welke excursie op Bali ze maakte en over de aardbeving, lees je in het derde deel. Vanuit Sanur trok ze richting het kunstenaarsdorpje Ubud en kwam ze weer allemaal bekenden tegen waar ze gezellige momenten mee beleefde.

Mijn moeder was niet zomaar op Bali. Ze had een bepaalde missie en die is geslaagd. En nadat ze veel mensen opnieuw had ontmoet en heerlijk had genoten van alles om haar heen, was het tijd om naar huis te gaan.

Over Bali

Naast haar persoonlijke verhalen had ze ook bijzondere tips. Ze deelde 30 bezienswaardigheden op Bali en vertelde over dingen die je moet weten als je Bali bezoekt. Maar Bali is niet alleen maar prachtig en paradijselijk. Ze gaf ook aan dat je eens verder moet kijken dan de hoofdstraten en de dure hotels. Op Bali heerst ook armoede. Verder heeft Bali bepaalde gebruiken die compleet anders zijn dan hier in Nederland. Interessant om te lezen.

Lees ook: 1200 euro vergoeding na vertraging vliegtuig

Wat wil jij lezen?

Nou ben ik best benieuwd. We hebben nu al een aantal mooie artikelen over Bali weten te plaatsen op deze website, maar ik kan me voorstellen dat je nog iets mist. Wat zou jij graag willen terugzien op de website? Waar zou jij graag over willen lezen? Welke tips zie je graag voorbij komen? Laat het ons weten in de reacties!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *