Cadeautips voor tieners

Nu mijn oudste al richting de 11 jaar gaat, moet ik eerlijk bekennen dat ik het steeds lastiger vind om een leuk cadeau voor hem te vinden voor zijn verjaardag of in de decembermaand. Er zijn bepaalde momenten dan zitten kinderen net in zo`n tussenleeftijd. Te groot voor dit en te klein voor dat. Vooral tieners hebben een lastige leeftijd. Daarom zet ik enkele cadeautips voor tieners op een rijtje voor je.

 

Een uitje

Een uitje met je zoon of dochter is natuurlijk altijd erg leuk. Even die 1-op-1 quality time met je kind zonder een broertje of zusje. Je kunt bijvoorbeeld naar een leuke bioscoopfilm gaan, ergens gaan lunchen of samen een toffe activiteit gaan doen. Eerder deelde ik al artikelen over een moeder-dochter dag en een heus minigolf-speurtocht arrangement. Voor een echte stoere vader-zoon activiteit zou je ervoor kunnen kiezen om ergens te gaan laserschieten of karten. Karten kun je op sommige plekken al vanaf 7 jaar doen.

Druk aan de slag

Voor jongens is er niks leukers dan Lego of auto`s. Lego is een erg bekend merk en wordt vaak aan tieners gegeven. Maar wist jij dat er nu ook hele toffe 3D-puzzels zijn van Ravensburger? Naast bekende gebouwen zijn er ook leuke spulletjes voor meisjes te krijgen zoals bewaarbakjes en vaasjes. Nieuw dit jaar is een heuse Volkswagen T1-bus. Als echte auto-fan staat deze dus op de wishlist van onze zoon.

Weekendje weg

Vergis je niet. Tieners kunnen vaak heel vervelend doen maar ze vinden het toch echt wel fijn om bij je te zijn. Vraag ze eens wat ze zelf graag willen. Misschien willen ze de Eiffeltoren eens in het echt zien of lijkt het ze juist tof om Barcelona te bezoeken. De overgang van de basisschool naar de middelbare school is een bijzonder moment. In de zomervakantie zou je dat dus kunnen vieren met een weekendje samen weg naar een leuke stad.

Heb jij nog cadeautips voor tieners?

2 gedachten over “Cadeautips voor tieners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *