10 leukste cadeautjes voor december

Of je nu nog gelooft in Sinterklaas of niet, pakjesavond blijft natuurlijk hartstikke gezellig voor jong en oud. Ook de aanloop naar kerst zorgt voor veel sfeer en gezelligheid in huis. De decembermaand komt eraan en dat betekent dat veel ouders druk bezig zijn met het verzamelen van de cadeau`s die kinderen op hun verlanglijstje hebben gezet. In dit artikel deel ik de 10 leukste cadeautjes voor december van dit jaar. Wellicht kun je hierdoor wat inspiratie opdoen.

Inhoudsopgave

Poopsie slime surprise

Voor meisjes is er de Poopsie Slime Surprise. Verschillende leuke sets waarmee jij je eigen slijm kunt maken. Slijm maken is echt een hype en als je dat op een leuke manier kunt doen is het nog veel leuker.

Zo heb je ook de Poopsie Slime Unicorn of de Poopsie Slime surprise Pooey Puitton. Wij schreven een review van Poopsie Slime Unicorn en maakten er een filmpje van.

Hatchimals

Hatchimals zijn ongekend populair. Jaarlijks komt op Wereld Hatchimal Dag het grote Hatchimal ei op de markt. Dit jaar waren dat de Hatchibabies. Wij mochten er eentje ontvangen toen we naar de presentatie in Amsterdam gingen. In de video hieronder kun je zien hoe de kinderen reageerden toen het ei uitkwam. Dit is voor zowel jongens als meisjes een mooie op de lijst cadeautjes voor december.

Ook heb je allerlei kleine pakketjes van de Hatchimals, de Colleggtibles. Ook daarvan schreven we eerder dit jaar een review.

Strijkkralen

Strijkkralen kunnen altijd. Kinderen kunnen er vele leuke dingen mee maken, zoals armbandjes maar ook een leuk bakje. Op Pinterest kun je vele leuke patronen terug vinden. Je hebt de gewone strijkkralen maar ook de Glow in the Dark strijkkralen. ( Ja, dat werkt echt! ) Wil je onze review daarover lezen, klik dan hier.

Tip: ook een borduurpatroon kun je gebruiken voor de strijkkralen.

Num Noms

Num Noms zijn al jaren niet meer weg te denken. Deze zoete beestjes ruiken heerlijk en zien er ontzettend schattig uit. Van de Num Noms heb je vele verschillende sets zoals bijvoorbeeld de Lipgloss Truck of de Shimmer Play set waar wij deze review over schreven. Ook zijn er vele kleinere pakketjes. Denk aan de Snackable Dippers.

Lees ook: De 5 cadeautjes regel

Crate Creature Surprise

De Crate Creature Surprise is iets totaal nieuws op de speelgoed markt. Een monster in een krat welke de gekste geluiden maakt. Zo kun je bijvoorbeeld aan zijn tong trekken, hem eten geven of hem dingen laten doen. Hij laat boeren en scheten en ik denk dat hij vooral in de smaak zal vallen bij jongens van groep 3 tot en met 5.  šŸ˜‰ Hier lees je onze review over de Crate Creature Surprise.

3D puzzel

3D puzzels zijn eigenlijk altijd wel leuk. Je hebt ze voor allerlei leeftijden maar ook specifiek voor jongens of meisjes. Zo heeft Daelyn een paar jaar geleden een 3D puzzel gekregen die echt voor meisjes bedoeld was. Ze kon een bewaarbakje met paardenplaatjes maken en deze staat nog altijd op haar kamer. Damiƫn heeft eerder al een Porsche 3D puzzel en een Volkswagen T1 bus 3D puzzel gemaakt. Wat ook erg tof is, is dat Ravensburger 3D puzzels Night Edition heeft. Deze hebben licht erbij en dat geeft natuurlijk een heel mooi effect.

Orbeez

Orbeez zijn hele kleine plastic bolletjes. Als je ze in het water legt dan kunnen ze tot 10 keer hun oorspronkelijke formaat worden. Op YouTube vind je leuke filmpjes van mensen die hun zwembad vullen met Orbeez en er dan lekker in gaan zwemmen.

Orbeez kun je gewoon online bestellen hier in Nederland. Je hebt ze dan vrij snel in huis. Heb je iets meer geduld dan kun je ze een stuk goedkoper krijgen via AliExpress.

Lees ook: Ultimate Make-over Bag

Glitter tattoo

Altijd als we ergens zijn waar glitter tattoo`s gezet worden dan is, vooral dochterlief, erg enthousiast. Hoe leuk is het dan om thuis je eigen set te hebben? Niet alleen om een glitter tattoo te maken op je arm of pols, maar ook om mooie glitter tattoo`s te zetten op materialen zoals een glasblok, een theelichtje of bijvoorbeeld een juwelenkast. Het is zo eenvoudig dat kinderen het prima zelf kunnen doen.

Toet toet auto`s

1 van de leukste december cadeautjes voor peuters zijn Toet Toet Auto`s. Van toet toet auto`s bestaan vele mooie sets voor de allerjongsten onder ons. De auto`s hebben lichtjes en geluiden en in combinatie met de sets maken ze weer andere geluiden. De auto`s zijn los verkrijgbaar maar bij de sets krijg je ook vaak een auto cadeau. Een vrij compleet overzicht van wat er verkrijgbaar is op Toet Toet Auto`s gebied vind je hier.

Lego

Lego mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst cadeautjes voor december. Hier is momenteel Lego Architecture favoriet bij Damiƫn en Lego Friends bij Daelyn. Het blijft ook ontzettend leuk speelgoed. Damiƫn helpt Daelyn graag met bouwen, Daelyn vindt het dan weer heerlijk om uren met haar Lego te spelen. Helemaal compatibel met Lego is Hubelino Pi. De Legoblokjes passen perfect op deze toffe knikkerbaan.

Wat vinden jouw kinderen leuk om mee te spelen?

Dit artikel bevat affiliate links.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *