De 10 best gelezen artikelen op mijn website van 2019

Aan het begin van het jaar is het altijd leuk om terug te kijken hoe het afgelopen jaar is gegaan. Op bloggebied vind ik het dan leuk om de statistieken in te duiken. Welke artikelen zijn het best gelezen in 2019? Ik zet mijn top 10 voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

1: Damiën zijn Hyrax beugel

Damiën is sinds anderhalf jaar aan het beugelen. Inmiddels heeft hij zijn derde beugel maar hij begon in de zomer van 2018 met de Hyrax beugel. Toen deze eruit mocht kreeg hij een plaatjesbeugel en inmiddels heeft hij ook een Herbst beugel. Maar het artikel over die Hyrax beugel doet het dus goed op mijn website en is het best gelezen artikel van 2019.

2. Binnenspeeltuinen van Zuid-Holland

Veel mensen komen op mijn website terecht als ze zoeken op speeltuinen. Zo heb ik een artikel online staan over binnenspeeltuinen van Zuid-Holland en dat wordt, zeker in de winter en als het regent, goed gevonden en gelezen.

3. Binnenspeeltuinen in Limburg

Ook de Limburgers laten de kids graag spelen in de winter en als het regent. Dit verzamelartikel over binnenspeeltuinen in Limburg staat op de derde plaats van best gelezen artikelen van 2019.

4. Het zoutdeeg recept

Ik deelde een paar jaar geleden een artikel over het maken van zoutdeeg. Dit artikel wordt goed gevonden en staat dus op de 4e plaats. Op de 11e plaats, net niet in de top 10 dus, staat het artikel over hoe je de handafdruk van je baby kunt maken met zoutdeeg.

snuffelmat

5. Snuffelmat maken voor je hond

Op nummer 5 op mijn website, maar op YouTube doet dit filmpje over het maken van een snuffelmat ook erg goed. Het is heel veel werk, maar de honden vinden het fantastisch.

6. Boodschappen doen met Too Good To Go

Dit artikel over mijn allereerste Too Good To Go pakketten die ik heb aangeschaft doet het nog steeds erg goed. Inmiddels heb ik dus ook de Budget-Challenge opgezet waarin ik je laat zien hoe je voor heel weinig geld maandelijks je boodschappen kunt doen. Dankzij Too Good To Go kun je serieus duizenden euro`s op jaarbasis besparen op je boodschappen. En die kun je natuurlijk weer investeren om op een andere manier je leven te verduurzamen.

Action solar powerbank

7. Solar Powerbank van de Action review

Ik zou nog steeds graag een solar powerbank willen hebben maar die zijn natuurlijk een stuk prijziger dan die van de Action. Het artikel doet het nog steeds goed op mijn website, wat betekent dat toch veel mensen overwegen om een solar powerbank aan te schaffen. Helaas hadden wij minder goede ervaringen met die van de Action. Hier lees je onze review.

vogelvoedertaart

8. De Vogelvoedertaart

Ik denk dat deze jaarlijks in de top 10 staat. Ik maakte hem een jaar of 4 geleden en ook op YouTube doet deze het hartstikke goed. Hij blijft ook hartstikke leuk om te maken en om te zien. Hier lees je hoe je hem maakt. Zeker in de winter een musthave voor de vogeltjes.

9. Hyrax Beugel aandraaien

Is hij weer: de Hyrax beugel. Blijft toch een bijzonder stukje ijzerwerk. 😉 Het is een vervelende beugel en helemaal vervelend om hem aan te draaien. Zeker voor degene die de beugel draagt want het schijnt best pijnlijk te zijn. Gelukkig had Damiën er niet zo heel veel last van.

orbeez

10. De Orbeez

Ik heb samen met Daelyn een stressbal van orbeez gemaakt. Ze vond deze balletjes echt heel erg leuk en heel fijn om vast te houden. Ook dit artikel wordt hartstikke goed gelezen op mijn website.

Wat vind jij leuke artikelen om te lezen? Ga je meer voor de informatieve, creatieve of budget-artikelen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *